Cursusinhoud en opbouw

De Qigongvorm die wij beoefenen is medical of zelfhelende Qigong.
Deze werkt op het fysieke en energetische lichaam.
Zelfhelende Qigong I werkt algemeen zuiverend en op de onderste dantian

Zelfhelende Qigong zuivert en laadt ons energielichaam op zodat elke cel van ons lichaam gevuld is met zuivere stralende energie. We zijn gezond als de Qi in ons lichaam helder is en onbelemmerd stroomt.

In de hectische 21e eeuw verschaft Qigong een bijzonder wenselijke lichamelijke en emotionele stabiliteit. Qigong kan door jong en oud beoefend worden, werkt preventief en curatief en is bedoeld voor eenieder die zijn lichamelijke, emotionele, geestelijke en spirituele gezondheid in eigen handen wil nemen.

Elke Vermuyten:
kinesiste (35 jaar), professioneel osteopaat (25 jaar) en paqo. Gespecialiseerd in de baby- en kinderosteopathie, sportosteopathie, orthomoleculaire, chrysolight, craniosacraaltherapie en natuurvoedingsleer. Elke volgde haar Qigongopleiding bij grootmeester James A. Nystedt (arts, acupuncturist en osteopaat) uit Noorwegen en geeft nu zelf reeds 20 jaar Qigong.

"Dagelijkse beoefening van Qigong bracht mij centering… Ik ben zeer dankbaar dat ik deze bijzonder krachtige methode mag doorgeven."