Hoog Energetisch Water met Shungite.

SHUNGITE: THE MINERAL OF HEALTH

Shungite (in het Nederlands Shungiet) bevat +/-

Shen: Chinese term voor wat wij benoemen als bewustzijn.
Sun: zon in ons lichaam en aura.
gite = +/- guide: gegidst of geleid worden.

Vandaar dat we hier Shungite gebruiken, omdat alles waar de steen voor staat in de naam zit. Shungite brengt je terug in contact met je zielenlicht.

Karelia in Rusland is de enige plaats waar Shungite tot op heden gevonden is. Het mineraal is 2 biljoen jaar oud en is afkomstig van uitgestorven micro organismen of van een meteorietinslag?

Samenstelling:
93-98% Carbon
3-4%: bevat bijna alle elementen van de tabel van Mendeljev.

Helende Eigenschappen van Shungite en Shungite water:

Shungite is het enige mineraal dat natuurlijke fullerenen bevat. De ontdekkers van de fullerenen kregen de Nobelprijs voor de Scheikunde in 1996.

Fullerenen: een bolvormige holle molecuul die bestaat uit tientallen koolstofatomen en die alleen in Shungite voorkomt met atoommnummer C60. Fullerenen gedragen zich in ons lichaam als de meest krachtige antioxidanten om vrije radicalen te vangen.

De nieuwe molecuul:

Bevat Natuurlijke Fullerenen (koolstofmoleculen): Wetenschappers kregen de Nobelprijs voor Scheikunde in 1996 voor de ontdekking van Fullerenen daar het de krachtigste antioxidant is.

Fullerenen:

Enkele toepassingen:

Shungitewater: enkele Shungitestenen in water leggen en 4 à 6 uur laten trekken. Zuivert en geeft hoog energetisch water dat je de hele dag door kan gebruiken. Niet vergeten van de stenen regelmatig te reinigen en op te laden in de zon

Shungite stenen of pyramides om omgeving te reinigen, elektromagnetische straling te neutraliseren en trilling te verhogen.

Shungitehanger: geeft centering, beschermt tegen elektromagnetische straling, geeft een sterke aura en houdt je trilling hoog.

Shungite aan smartphone: om elektromagnetische straling te neutraliseren.

Regelmatig een mespuntje shungitepoeder innemen = krachtige antioxidant.

Onderzetter, massagesteen, waterleiding, olie, crèmes, lotions,…